Dit zeggen anderen over Astrid Nieborg, een behandeling of cursus:

Cursus massage

De cursus heeft mij geleerd extra aandacht te hebben voor mijn eigen lijf en houding tijdens het geven van de massage, het tempo te vertragen en meer variatie in strijkingen te gebruiken. De rust en aandacht van Astrid werkt als een mooi en inspirerend voorbeeld. Deze cursus heeft ons een verdieping in aandacht gegeven. Sjoerd

Astrid is een rustige vrouw die open staat voor anderen en ik ben nu meer toegerust om massage te geven. Alies

23-06-2018

 

Holistic Pulsing

Meisje van 13 jaar met laag zelfbeeld en een eetstoornis, reactie van moeder: De massage heeft mijn dochter als fijn ervaren. Ondanks dat ze niet van aanrakingen houd. Het fijne was dat ze haar kleding niet uit hoefde te doen. Deze massage is zeker een aanrader voor jongeren die in de knoop zitten met zichzelf.  
Anoniem 13-05-2018
 
Integratieve Massage
Ik ben bij Astrid geweest voor een Holistic Pulsing massage. Al voor ik op de tafel ging liggen zag Astrid dat een combinatie van verschillende massages beter aan zou sluiten bij mijn lichaam op dat moment en in overleg heeft ze dan ook meerdere soorten massage toegepast tijdens de behandeling. Het is erg fijn om een masseur te hebben die behandelingen zo op jou als persoon kan afstemmen. Ik zie dan ook uit naar mijn volgende behandeling.

Annelieke 15-03-2018

 

Klassieke Massage

Nu twee keer geweest, kom er heerlijk relaxt vandaan. Kijk alweer uit naar de volgende keer. Astrid is een rustige en erg sympathiek persoon, je voelt je er direct op je gemak.

Dina 02-02-2018

 

Massage zonder handen

Eerst een fijne en professionele intake, Astrid luistert goed naar je. Daarna de massage, in een woord heerlijk! Voelde de warmte stromen en lijf van voeten tot hoofd tintelen. Erna echt ontspannen. Kortom een fijne praktijk met veel keuze in welke massage je wilt.

Mirjam 19-06-2017

 

Massage zonder handen

Ik heb een uur lang mogen genieten van massage zonder handen. Bij binnenkomst hing er een fijne en ontspannen sfeer. Wat een genot om te mogen liggen op een verwarmde tafel. De manier van masseren was erg fijn en ontspannen. Een echte aanrader

Margreet 27-05-2017

 

Hotstone Massage

Vorige week een Hotstone massage gehad van Astrid die ik met de Facebook actie gewonnen had. Het was mijn eerste kennismaking zowel met Astrid als met de Hotstones. De ontvangst was heel warm en gemoedelijk. Het contact is ontspannen, gelijkwaardig, laagdrempelig en niet zwevend. Ik voelde me gelijk op mijn gemak. De praktijk is fijn en rustig ingericht. En er waren totaal geen bij geluiden. En de massagetafel.... verwarmd, mmh. De massage was heerlijk, ik heb intens genoten van de warmte en de kracht van de stenen in combinatie met de manuele massage. Alles in mijn lijf is echt even ontspannen geweest. Heerlijk. Ik zou zeggen een aanrader en ik kom zeker nog een keer terug.

Jeanette 01-05-2017

 

Cursus Babymassage

Tijdens de cursus babymassage heb ik een gestructureerde manier van masseren geleerd. Astrid is liefdevol en rustig. De ruimtes in de praktijk zijn erg fijn en lekker warm.

Judith 08-04-2017

 

Cursus Babymassage

Ik vond het erg prettig dat er veel ruimte was voor wat de baby nodig had (huilen, voeden, slapen). Dat er voldoende flexibiliteit was om de massage aan te passen aan de behoefte van de baby. Met Astrid had ik en prettig contact. Zij is deskundig en vriendelijk. Iemand bij wie je je gauw op je gemak voelt.

Femke 07-04-2017

 

Gezichtsmassage

De massagedruk is precies goed! Astrid voelt goed aan waar ze druk moet zetten en waar niet. Ze neemt alle tijd voor je en ik had na de massage een heerlijk ontspannen gevoel.

Maaike  20-03-2017

 

Hotstone Massage

Vandaag een heerlijke Hotstone massage gehad van Astrid.
Dit noemen ze nou...pure verwennerij!!!

Gonny  17-03-2017

 

Klassieke Massage

Fijne massage gehad, het heeft mij en mijn pijnlijke spieren goed gedaan! Goede massage heel rust gevend. De praktijk is mooi en netjes.

Wiebe  16-03-2017

 

Gezichtsmassage

De massage was heerlijk. De manier van werken, van decolleté langzaam naar boven tot de wenkbrauwen, voelt heel goed. Fijn dat ook het gedeelte van de hals onder de kin werd meegenomen. De manier van benaderen, de uitleg wat er ging gebeuren, de muziek op de achtergrond en de behandeling, waren heel goed. Ondanks dat Astrid nog niet zo heel lang bezig is, is dit zeker een aanrader. Ik heb nu een gezichtsmassage gehad, maar kom zeker terug voor een massage van schouders en rug. De entree is mooi ruim en doet warm aan. De behandelruimte straalt rust uit. 

Elly  13-03-2017

 

Gezichtsmassage

Ik vond de massage erg ontspannend en er werd een fijne druk uitgeoefend tijdens deze gezichtsmassage. De tijd vloog voorbij, want ik had zeker nog wel wat langer willen blijven liggen! Astrid is een ontzettend aardige masseuse die goed masseert! De ruimtes in de praktijk zijn erg mooi en sfeervol!  De ingang was wat lastig te vinden. Je kunt niet direct vanaf de weg zien dat je naar achteren moet lopen. 

Dorien  13-03-2017

 

Gezichtsmassage

Ik heb een heerlijke gezichtsmassage gehad ! De hele sfeer was vriendelijk en ontspannen en ik heb er enorm van genoten. Ik vond het super dat alles werd meegenomen (zelfs mijn oren) en dat het zo deskundig gebeurde. De gezichtsmassage is zeker een aanrader en Astrid is een vriendelijke en deskundige masseuse. De entree geeft meteen een luxueuze sfeer en doet denken aan een spa. De massageruimte oogt prettig en er wordt fijne, rustige muziek gedraaid.

Anoniem  13-03-2017

 

Zwangerschapsmassage

Voor het eerst bij Astrid geweest. Eerste indruk, het ziet er verzorgd en rustgevend uit in de praktijk, Astrid neemt de tijd voor je en straalt een warmte uit waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Ze legt alles goed uit. Ik heb mogen genieten van een zwangerschapsmassage, wat ontzettend ontspannend was. Zoals het nu lijkt kom ik ook een keer terug voor de cursus babymassage. Ik raad Astrid aan!

Indra  10-02-2017

 

Klassieke Massage

Ik heb gisteren een heerlijke ontspannen massage gehad bij Astrid. Ontzettend van genoten, en ik kom zeker nog eens weer! Een aanrader!

Cristel  26-01-2017

 

Cursus Babymassage

Astrid is een hele vriendelijke cursusbegeleider die echt de tijd neemt om je iets bij te brengen met veel respect voor jou en je kleintje. Alles is mogelijk en je krijgt de ruimte om aan te geven wat voor jou prettig is. Thuis bezig zijn met de babymassage is geen verplichting, er ligt geen druk op en dat is ook prettig want met een kleine baby loopt je daginvulling soms anders dan gepland. Het heeft mij ontspanning, liefdevolle aandacht voor mijn kindje, een sterkere band en plezier gebracht. De tijd die ik speciaal voor mijn kindje en mezelf reserveerde, de Tummy Tub en het contact met andere moeders vond ik echt super! De ruimte waar de babymassage gegeven wordt is een hele prettige, warme, knusse ruimte. Er is voldoende ruimte om te parkeren wat ook handig is met een maxi-cosi. De ontvangstruimte is een prettige ruimte waar je fijn samen kunt beginnen en eindigen. Een kinderwagen vriendelijke ingang is wel een must.

Roos  21-11-2016

 

Cursus Babymassage

Astrid begeleidt heel fijn! Ze is liefdevol, rustig, helder. Ze stelt je op je gemak en je krijgt alle ruimte om je kindje te blijven volgen. Het heeft Noa en mij heel veel opgeleverd: een ontspannen kindje wat na het masseren langer slaapt! Dus ik raad het iedere moeder met baby aan! De Tummy tub is Super!!!!! En de cursus op zich: heerlijk om elke week een ochtendje met z'n tweeën te hebben in een fijne, rustige omgeving. Elke week kon ik mee ontspannen in het geven en Noa in het ontvangen van de massage. Een groot cadeau voor ons beide!

Maaike  20-11-2016

 

Handmassage

Vandaag heb ik een heerlijke handmassage gehad. Met een ontspannend gevoel het weekend in. Bedankt hiervoor!

Karin  28-10-2016

 

Cursus Babymassage

Geweldige eerste cursusdag voor de Shantala Babymassage, William en ik hebben genoten.

Angelique  21-09-2016