Verwen nu iemand met een cadeaubon!

Tarieven - vrijgesteld van BTW 2024
35 minuten 40,00
50 minuten 55,00
65 minuten 70,00
65 minuten ontspanningsmassage (zonder intake te boeken, komt niet voor vergoeding in aanmerking) 70,00
95 minuten 98,00
Intake en eerste behandeling, 95 minuten 98,00

In de tijd zit inbegrepen: een voorgesprek zolang als jij nodig hebt, de behandeling of massage en een kort nagesprek.

 

De eerste therapeutische afspraak is altijd een intake met aansluitend een behandeling. Ik neem graag de tijd om van jou te horen waar je behoefte ligt en te bespreken wat ik voor je kan betekenen. Na de eerste behandeling bepaal je zelf hoelang de vervolgbehandelingen duren. Ik vraag je een behandelovereenkomst te ondertekenen en je te legitimeren. Lees hier wat deze overeenkomst betekent. De factuur ontvang je digitaal met een Ideal betaallink. Uiteraard kun je het bedrag ook overmaken of contant betalen.

Wanneer je een afspraak niet kunt nakomen dan kun je deze tot 24 uur vóór de afspraak zonder kosten wijzigen. Bij niet verschijnen of te laat afzeggen zal het geldende tarief in rekening worden gebracht.

 

Behandelingen vergoedt in de aanvullende verzekering

Omdat ik ben aangesloten bij de erkende beroepsvereniging BATC, is bij de meeste verzekeraars vergoeding mogelijk via de aanvullende verzekering, echter niet bij alle zorgverzekeraars. Het gaat om een behandeling overige natuur­geneeskunde 24005, reflexzone therapie 24009, massagetherapie 24017 of haptotherapie 24602. Bel mij gerust als je meer over de verschillende therapievormen wilt weten. Hoe hoog de vergoeding is, is per zorgverzekeraar en per polis verschillend. Vraag bij voorkeur per mail bij je zorgverzekeraar of de behandelingen vergoed worden en noem naast de bovengenoemde prestatiecodes ook de zorgverlenerscode: "AGB code A. Nieborg 90104719". Een pure ontspanningsmassage komt niet in aanmerking voor vergoeding.

Zie ook de informatie op de website van beroepsorganisatie BATC