Welkom » Behandelvormen

Therapeutische massage

Meerdere massage-technieken worden individueel of in combinatie met andere technieken ingezet bij de massages, zoals polariteitsmassage, massage zonder handen, dynamische massage, stoelmassage enzovoort. Welke techniek ingezet wordt bepalen we per keer samen. Hieronder een aantal mogelijkheden:

Voedingadvies

Heb je fysieke en/of mentale klachten, heb je een zwangerschapswens of ben je zwanger, raak je op leeftijd of wil je afvallen? Om lekker in je vel te zitten, heeft je lichaam de juiste voedingsstoffen nodig. Wat ‘de juiste’ voedingsstoffen zijn, hangt af van jouw persoonlijke situatie. Veel lichamelijke klachten vinden hun oorsprong in een tekort of een teveel aan bepaalde voedingstoffen, vitaminen en/of mineralen. Voeding is één van de belangrijkste manieren om het lichaam gezond en fit te krijgen én te houden. 

 

Kruidenadvies

Kruiden kunnen ondersteunend ingezet worden om klachten te verminderen of het mentale welzijn te bevorderen. Het grote voordeel van kruiden is dat ze nauwelijks bijwerkingen hebben. Samen kijken we of een thee, een pil of tinctuur het beste bij jou past.

Wat goed is voor de één is niet altijd goed voor de ander, een standaard advies zal je dus niet krijgen. Tijdens een gesprek neem ik alle tijd voor je. We bespreken niet alleen je klacht en je voedingspatroon maar ook je leefsituatie en je mentale welzijn. Vooral kijk ik naar jou als persoon. Vaak voel je je binnen een maand al een heel stuk beter door kleine aanpassingen in je voedingspatroon en leefgewoonten. Soms zijn drastischer maatregelen nodig. Het advies wordt uitvoerig met je besproken. Door deze persoonlijke benadering krijg je altijd een advies dat bij jou en jouw situatie past.

Aromatherapie

Etherische oliën kunnen zowel via de neus (reuk) als via de huid helpen je geest in balans te brengen en je lichaam ondersteunen om gezond te blijven. De biologische etherische oliën die ik gebruik hebben bijvoorbeeld de rustgevende, opwekkende of imuun-versterkende eigenschappen van planten. De geur heeft vaak binnen 20 minuten invloed en bevorderen je emotionele, lichamelijke en geestelijke welzijn.