Welkom » Overig » Lorelei Lente festival 2019

Van 24 t/m 26 mei sta ik, samen met mijn zus Gonny, als medewerker op het Lorelei Lente festival in Zeewolde

Wil je alvast een afspraak plannen? Bel me en je bent verzekerd van een plekje!

Ik bied daar onder meer klassieke massage aan en zwangerschapsmassages. Ik heb daar speciale kussens voor zodat je in de zijligging heerlijk gemasseerd kunt worden in iedere fase van je zwangerschap vanaf 13 weken.

Daarnaast neem ik een massagestoel mee. De meeste massages kunnen ook over de kleding gegeven worden en zijn geschikt voor kinderen. Kinderen onder de 6 jaar worden niet door mij gemasseerd maar ik kan jou als moeder wel leren hoe je je kindje kunt masseren. 

 

Speciaal festival tarief:

30 minuten   € 15,00

45 minuten   € 22,50

60 minuten   € 30,00

De massages van 60 minuten kunnen eventueel gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent.

Ga voor meer informatie hierover naar Tarieven / Vergoeding.

 

 

Mijn lieve zus Gonny Nieborg, biedt behandelingen Access Bars aan.

Access Bars

De Bars zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen opgeslagen hebt. Door zachte aanraking van de Bars laat je brein deze opgeslagen ladingen los. Het ontspant en haalt de ‘drukte’ uit je hoofd.

Het leegt het hoofd, ontspant het lichaam en helpt je je vastgeroeste patronen los te laten die je niet langer dienen. In het slechtste geval geeft het een ontspanning als na een massage. In het beste geval verandert het je leven. Het laten stromen van de Bars kan ondersteunen bij het op een andere manier in het leven staan. Vrijer, blijer en meer ontspannen in het hoofd en lichaam. Je gaat merken dat zaken die je normaal gesproken van je stuk brengen nu zo van je af glijden.

 

De behandelingen vinden plaats op een massagetafel met de kleding aan en zijn geschikt voor volwassenen en kinderen. 

 

Speciaal festival tarief:

Per behandeling   € 25,00

Een behandeling duurt 40-60 minuten, dit is van te voren niet precies te bepalen.