Welkom » Babymassage

Cursus Shantala Babymassage

Tijdens de cursus Babymassage leer je je eigen kindje masseren. De cursus wordt gegeven in groepsverband en je geeft je op met je eigen groepje van minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers. Zo kan ik iedereen maximale aandacht geven en wordt het niet de druk voor jou of je kleintje.

Massage is een geweldige manier om contact te maken met je kindje, een liefdevolle aanraking die de band tussen jullie versterkt, zeker op de leeftijd dat woorden er nog niet zo veel toe doen. 

Het masseren van je kindje activeert de zintuigen en verbetert in veel gevallen het slaap- en eetritme. Masseren zorgt er ook voor dat kindjes die veel huilen, darmkrampjes hebben of onrustig zijn, zich beter kunnen ontspannen en zich veilig voelen. 

Ook een 1 op 1 cursus is mogelijk en in sommige gevallen zelfs wenselijk, informeer naar de mogelijkheden.

 

Voor wie?

De cursus is bedoelt voor ouders /verzorgers en hun kindjes vanaf 6 weken totdat je kindje kan kruipen. Babymassage kan door iedereen gemakkelijk geleerd worden, je hebt er geen speciale voorkennis voor nodig. In de lessen leer je stapsgewijs de hele Shantala Babymassage toe te passen op je baby. 

Shantala Babymassage Individueel is als interventie erkent door de overheid: Loketgezondleven.nl

 

 Massage kun je doelgericht inzetten bij:

  • Slaapproblemen
  • Darmkrampjes
  • Spijsverteringsproblemen
  • Onrust / veel huilen
  • Overstrekken

Naast het masseren doen we ook een aantal leuke baby yoga oefeningen en gaan we de kleintjes in de 2e en de 3e les nog even lekker in bad doen.

 

Over de cursus

De groepscursus bestaat uit 4 lessen van 75 minuten voor €75,-. De prijs is inclusief informatiemateriaal. Tijdens de cursus is ruimte voor maximaal 5 ouders / verzorgers met hun kindje.

 

Cursusdata

Na je aanmelding neem ik contact met je op en bepalen we samen de cursusdata op tijden dat het jullie het beste past.

Je ontvangt uitgebreide informatie over wat je mee moet nemen naar de cursus, een week voor de aanvang van de cursus. Meld je hier aan voor de cursus. LET OP: Binnen 24 uur na een vaccinatie mag niet gemasseerd worden.